Topul tendințelor în materie de teme cromatice pentru 2018

Aveți în plan o nuntă în 2018? Noile mirese trebuie să știe despre tendințele în ascensiune în materie de nunți, iar noi suntem aici ca să le ajutăm! Alegerea culorilor potrivite pentru ziua nunții dumneavoastră este o parte însemnată din stilul și tema în ansamblu pe care încercați să le creați. Avem o perspectivă clară cu privire la ce va fi la modă în materie de culori de nuntă în 2018 și credem că o să vă placă la nebunie ce v-am pregătit! Iată la ce vă puteți aștepta de la nunțile din 2018.

Roz pudrat și verde

Această combinație de culori poate fi aranjată într-o notă elegantă sau simplă și reprezintă un compromis excelent pentru roz, deoarece nu este exagerat de feminină. Există nenumărate variante de decor pe care se poate lucra în această combinație de culori, astfel încât posibilitățile sunt nelimitate!

Lavandă și liliachiu

Când vă gândiți la aceste două culori, s-ar putea să vă întrebați dacă nu cumva e doar ”mov”, dar e mult mai mult decât atât. Lavanda conferă o calitate luminoasă, pudrată, iar liliachiul conferă un aspect proaspăt. Combinând aceste două culori obțineți un efect vizual interesant, pentru că nu sunteți blocați într-o singură nuanță.

Albastru pudrat și roșu închis

Deși pare că aceste culori ar trebui folosite doar toamna, de fapt pot apărea cu succes în orice anotimp. Această combinație are o calitate neașteptată care adaugă interesului vizual și un aspect foarte elegant.

Negru, alb și auriu

Această combinație de culori este cu adevărat una clasică. Prin simpla adăugare a auriului, obțineți acea picătură de strălucire și scânteiere pe care negrul și albul de bază n-o pot oferi. Conferă decorului dumneavoastră un aspect gătit și îl face să arate mai elegant.

Nuanțe de albastru

Această combinație de culori este minunată pentru că nu trebuie să alegeți doar una. Regnul vegetal este destul de limitat în nuanțe de albastru astfel încât primul mod în care puteți ajunge la această paletă este prin decorul și vestimentația dumneavoastră. Această combinație poate fi amplificată sau simplificată în orice anotimp, ceea ce face frumusețea sa atât de lipsită de efort.

Roșu antichizat și piersică

Această combinație de culori ține de o alegere foarte vibrantă. Din punct de vedere floral paleta este largă, la fel ca obiectele de decor, iar rezultatul final poate fi elegant sau reconfortant și vesel, în funcție de alegerea dumneavoastră.

Albastru închis și mov

Șampanie aurie și roșu ca vinul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *