Top 4 cele mai la modă tendințe în materie de invitații de nuntă în 2018

Una dintre primele decizii pe care le veți lua în procesul de planificare a nunții va fi să vă hotărâți asupra temei, iar invitațiile voastre de nuntă vor oferi celor care le primesc posibilitatea să întrezărească o mică parte din acea temă. Pentru a vă veni în ajutor, iată 4 dintre tendințele noastre favorite în materie de invitații în 2018 despre care credem că vor face ziua voastră cea mare să iasă în evidență! Dacă plănuiți să vă căsătoriți anul viitor, puteți fi siguri că nunta voastră va fi superbă cu aceste tendințe.

Plicuri căptușite

Invitațiile de nuntă vin chiar de la începutul fiecărei nunți – sunt prima impresie pe care o lăsați, astfel încât de ce să nu transmiteți un mesaj cu o deschidere îndrăzneață, care să capteze privirea? Plicurile căptușite sunt la modă de ceva timp, creînd acel detaliu perfect, oferindu-vă totodată posibilitatea de a fi creativi folosind elemente de design amuzante, cum ar fi scenarii tropicale cu citrice, sclipici sau un detaliu personal care să reprezinte perfect personalitatea miresei și a mirelui.

Floral tropical

Ideea unei nunți petrecute într-o destinație anume a căpătat din ce în ce mai multă popularitate în ultimii ani, ceea ce a dus la o creștere masivă a rechizitelor de nuntă cu temă tropicală. Și nouă ne place această tendință de nuntă în culori aprinse, și funcționează de minune dacă doriți să adăugați o pată de culoare unei teme de nuntă inspirate din călătorii. Această tendință este perfectă pentru cuplurile care își doresc acel aspect unic și revigorant pentru nunta lor, creînd o atmosferă liniștită și exotică pentru invitați la primirea veștii minunate.

Geometric

Căutați ceva mai puțin tradițional? Trendurile vizuale grafice și geometrice în ascensiune au fost subliniate în mare măsură într-o temă de nuntă mai de actualitate. Acest stil este perfect pentru un cuplu căruia îi plac modelele, cu o personalitate îndrăzneață și bine conturată. Această temă a fost inspirată în mare măsură de stilul art deco, cu influențe minimaliste în ceea ce privește formele, liniile și culorile. Dacă acest stil vi se potrivește, luați în considerare o călătorie în timp înapoi în Era Jazz-ului, cu o colecție de accesorii de nuntă strălucitoare inspirate de Marele Gatsby.

Metalice

Decorațiunile metalice au fost imperative în 2017 și avem motive să credem că vor continua să fie astfel și o mare parte din anul 2018. Înfrumusețați-vă nunta cu invitații cu foiță, de la auriu, argintiu, arămiu mergând pînă la aur roz. Da doamnelor, aurul roz e peste tot, iPhone-uri, unghii și acum și nunți! Fiți aventuroși și îndrăzneți cu această tendință strălucitoare greu de învins! Combinați-o, decolorați-o, orice alegeți pentru înfoliere se potrivește cu o varietate de teme, fie ele vintage, contemporane, elegante sau drăguțe.

Invitațiile voastre de nuntă ar trebuie să fie unice și să vă reprezinte stilul pe deplin. În opinia noastră, primirea unei invitații de hârtie prin poștă, pentru o astfel de ocazie memorabilă, are ceva special. Suntem mai mult ca siguri că 2018 va abunda în accesorii splendide pentru nunți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *