Rochii de Mireasa – Tendinte 2018

Rochiile de mireasă pentru primăvara anului 2018 au sosit și – fără să stricăm surpriza – sunt extraordinare! Căutăm printre toate rochiile de mireasă care au coborât de podiumurile Săptămânii Modei pentru Mirese și vă aducem toate trendurile de ultimă oră în materie de mirese. De la pelerine de supereroi la franjuri săltăreți și ultimele știri despre umeri goi și dantele, avem la îndemână toate tendințele despre care trebuie să aflați.

Pelerine și cape

Puteți numi miresele anului 2018 cavaleri cu pelerine. Aproape fiecare designer a prezentat cel puțin o rochie de mireasă acoperită fie cu o capă cu un croi deosebit, fie cu o pelerină la întreaga lungime – exact nota regală pe care o caută miresele.

Mireasa a purtat negru

Se pare că rochia albă de mireasă nu mai este singura opțiune. De la rochii de mireasă complet negre la panglici, mănuși, piese decorative pentru păr și alte accesorii negre, miresele se pot asemăna new yorkezilor care pariază pe negru.

Ceva albastru

Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat… o rochie de mireasă albastră. Iată cum au interpretat designerii vechea tradiție pentru 2018. Rochiile de mireasă albastru pal au fost peste tot pe podiumuri.

Gulere înalte

Puteți să-l numiți efectul Vestului sălbatic, dar pe toate podiumurile pentru mirese s-a făcut aluzie la acele baruri. Purtând orice, de la coliere din dantelă așezate la baza gâtului peste un corsaj iluzoriu până la maieuri ciufulite cu guler înalt, miresele anului 2018 își vor păstra gâturile acoperite.

Scurteaz-o

De la mini la midi, tivurile au mai urcat o treaptă în acest sezon. Pe toate podiumurile, designerii au ridicat ștacheta prezentând rochii de cocktail care de-abia ating pulpa și rochii mini care dezvăluie piciorul într-un fel sexy.

Cine poartă pantalonii?

Categoric, în acest sezon, miresele poartă pantalonii, dacă designerii au vreun cuvânt de spus în această privință. Costume cu pantaloni, salopete, și chiar pantaloni cu croi elegant decorați cu funde gigantice (așa cum se vede la Oscar de la Renta, în modelul prezentat mai sus) au fost pe toate podiumurile.

Funde gigantice

Fundele nu pleacă nicăieri. După ce și-au pus amprenta pe rochiile de mireasă din sezonul trecut, fundele au devenit mai mari și mai îndrăznețe. Toți designerii, de la Carolina Herrera (mai sus) la Sachin & Babi și Oscar de la Renta au pariat că acestea vor face o serioasă declarație de stil.

Revin perlele

Cu siguranță acestea nu sunt perlele bunicii. Perle stratificate au ieșit în evidență la prezentarea lui Naeem Khan (mai jos), în timp ce gâturile accentuate cu perle și rochiile încrustate cu perle au făcut deliciul altor prezentări.

Mănușile

Vorbim despre feminitate! Poate e un omagiu adus stilului impecabil pe care l-a afișat Amal Clooney la Oscar, dar mănușile, atât cele până la încheietura mâinii cât și cele până la cot au fost un mare hit pentru miresele din avangarda modei (după cum am văzut la Monique Lhuillier). Poate a sosit timpul să faceți această declarație de stil.

Umerii goi

Umerii sunt goi și în primăvara lui 2018. Făcând apel la tendința reprezentativă a sezonului trecut, și acest sezon a prezentat rochii cu umerii goi în fiecare colecție și a adăugat umerii decupați (doar tăieturi) la rochiile de mireasă.

Broderie florală 3-D

Modele florale 3-D au dominat rochiile de mireasă timp de multe sezoane, și nici acesta nu e diferit. Cu inflorescențe mici sau supradimensionate, broderia florală a dominat colecțiile de rochii de mireasă pentru primăvara lui 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *